Covid 19 en raadpleging cardiologie : bijkomende maatregelen

Indien symptomen van hoesten en of koorts, gelieve vooraf te verwittigen of indien afspraak niet dringend is deze te verlaten. On line afspraken systeem is om deze reden uitgeschakeld. Niet dringende raadplegingen worden tijdens “lock down periode” niet toegelaten door de provinciale geneeskundige commissie.

In de wachtzaal is alchoholgel en er zijn stoelen buiten de wachtzaal. Kom naar de wachtzaal/raadpleging bij voorkeur alleen en niet begeleid. Meestal zorgen we ervoor dat stipt u gezien wordt op het voorzien uur. Gelieve 1,5 meter afstand te behouden van andere mensen.

Uw arts gebruikt een gedesinfecteerde stethoscoop en bloeddrukmeter en draagt een mondmasker.

Indien u over een mondmasker beschikt, draagt u deze best tijdens de raadpleging.

Er is via website Heilig Hart mogelijkheid tot plannen van een teleconsultatie :

https://www.hhleuven.be/tele-consultatie

Geef een reactie